Pengikut Setia

Friday, 4 March 2011

Perut Meragam

Arini pepagi lagik perutku x sedap rase..
meragam cam ade benda nak meletup kt dalam tu..
haihh.. stress kalo cam gini..
jap lagi kul 10 nak kene turun ke skool Alif laks..
Dorang ade wat makan2 celebrate besday babies & toddlers
yg dilahirkan on Jan, Feb & Mac
so Alif tak terkecuali...becoz he born on Mac too..
pg td aku tgk kat senarai nama besday boy..
nama Alif atas sekali.. *mule huruf A la katakan..
hurm.. so sbg ibu kepada besday boy..
haruslah kene turun same2 meraikan..
arap2 perutku tak meragam kat skool alif nanti..
kalo tak mau haru nak mencari bilik solek..
*mase skolah dulu.. toilet di panggil "bilik solek".
kelakarkan.. tp sgt shuweeeeet jer bunyi nyer..
k lah..dah nak turun dah nie.. nanti aku tepek gambor2
yg aku sempat snap kat skool Alif nanti.. :)
Tata~


**malas betol nak merayap ke mana-mana
bile sakit perut nie.. :(

1 comment:

  1. waaa...ada birthday party kat skool
    alif dh big boy

    bilik solek=toilet
    okay gak kan
    baru la macam best je nak sebut 'weh,aku nak gi bilik solek jap'

    ReplyDelete