Pengikut Setia

Thursday, 10 March 2011

Lunch Date ..

Lunch arini .. aku g detim dgn seorang sahabat..

sahabat blogger ku yg sorang nie..

Ana Lyana mamanye Dani..

ekceli kami nie keje bangunan sebelah-sblh

Ana di MOF.. aku di KPNDKK..

seberang jalan jer dah sampai..

tp ni lah 1st time kami lunch bersama..


pic ni baru dikidnap dari blog Ana.. ;p

.

.

kami lunch di Food Court Giant Equinne..

nak ke Alamanda cam dah borink..

saje lah tukar slera..

lepak2 ngan Ana nie mmg best..

tak macam kami nie baru berjumpa lagaknye..

macam kami nie dah kenal lameeee sgt..

*kami kenal sejak masing2 di awal preggy ..

td macam2 kami borak..

td macam2 kami cerita.. abes dikorek segala sejarah mase kami mule2 kenal..

best sgt dapat kawan cam Ana..

die friendly..same cam aku.. ahakkss nie adalah kali 3 kami jumpe..

1st di Hospital mase aku g lawat Dani

2nd mase potluck minggu lepas..

dan harini lah yg ke 3..

tu pun macam tak puas jer berborak..

mase mencemburui kami berdua. gambar pun x sempat nak snap banyak2..

insyaAllah.. pasni kami akan lebih kerap berjumpa..

opis dekatkan..kate sebelah sebelah

so anytime jelah.. :)

**p/s:: Ana , tengs yer sudi ajak Jue kuar makan td..

Ana memang best lah..Alif pun sayang mama Ana.. :p

11 comments:

  1. bestnya.. zana selalu jumpa kak ana kat cafe jer.. hihihi

    ReplyDelete
  2. lg syok klud etim xbwk anak
    senang nk borak lame sket
    hehehe

    ReplyDelete
  3. KPDNKK ada keje kosong tak? eheheh

    ReplyDelete
  4. adieyza :: owh seopis dgn Ana ekk..sok leyh la join.. kami nak lunch di Alamanda lak.. :)

    Na :: taw takpe ..kalo ade anak skali serabut nak ngejor anak lak.. hehehe..

    YUn :: berminat ke nak keje kat KPDNKK nie..?? yun keje katne skang..??
    as usual.. kene apply gune spa 8 la yang..

    ReplyDelete
  5. wa..siap blh pakat2 jumpe plk eh..kali nie x de baby..lg byk la benda blh bercerita eh..kalau tidak asyik sibuk pantau ank memasing kn

    ReplyDelete
  6. jeles lah aku
    korang asyik dating je

    yelah..kita jauh tgh2 kl ni

    huuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. dayu.. nanti mintak lah tukar opis kat Putrajaya.. leyh la kite jumpe slalu2..geram nie.. dah lah kat potluck x dpt jumpe dayu.. pdahal dah eksaited nak jumpe Dayu .. siap sms 2 lagi..

    ReplyDelete
  8. hehehe.. sesame laling. ana ok je. Kalau kene ngan time tu ana free, bolehla..

    malulah sayang2 ni.. jue pun best.. syok sembang2...banyak bende leh cerita..tak segan2...hahaha..

    sebab kita orang perak kowt..hikhik

    ReplyDelete
  9. hihihi esok sape lagi join jue

    ReplyDelete
  10. wahhhhhh bestnya korang office sebelah2. esok detim lg yer. sedih x pat join. tsk tsk.



    * ana mmg best. daku tengok dia gelak je daku dh boleh gelak. hahaha..

    ReplyDelete
  11. Ana:: nak tulis alif pun sayang mama ana.. tertulis sayang ana.. kang owang ingat kite ade scandal laks.. ahaha.. dah wat correction dah.. tp mmg jue syg sume kawan2 jue.. ehehehe,..

    Elly :: esok Ana ade, fad n evyn pun mungkin join same.. :)

    Ann :: jomlah join same.. kekekeke
    ana nie mmg best dah ceria orgnye.. :)

    ReplyDelete