Pengikut Setia

Thursday, 3 March 2011

Ape nak bawak ekk..???


Tolong ingatkan aku..

eyh.. tolong bagi idea bleyh?

ahad nie nak attend pot luck event.

dgn beberapa org kawan..

tp masih blur tak taw nak buat ape..

aku nie tak pandai memasak..

buat kuih..?? pun haram reti..

bancuh air?? sirap bleyh la kot..

agak2 kalo aku beli siap.. pomboley gak kan..

adessss.. fail betul kalo bab2 nak kene bawak makanan nie..

sbb bile dah ramai.. macam2 makanan ade..

dari yg paling simple..ke yg paling luarbiasa.

nak bawak nugget,fries.. dah ade org cop..

nak bawak karipap as my hubby's idea..

aku x makan karipap masalahnyer..

nak buat sosej roll.. pun dah ade org yg akan bawak..

meehoon goreng?? aku rase ..pun dah ade yg akan bawak..

ape kate aku pegi bawak perut dan makan sahaje..

lagipun dah byk jenis makanan dah tersenarai..

aku dah tak yah bawak dah kowt..kang mbazir laks..
hurm..adil tak..adil tak??

serba salah lak dibuatnye kalo datang dgn tangan kosong.. kan..

tgklah camana..payah2 sgt,..

aku sponsor sekotak air mineral water suda..

ok gak kan.. hurm....

feninkefaleaku lah memikirkan nak bawak ape..




**1st time join xtvt camni..

7 comments:

  1. jue bwk lah air kotak, air tin sekali ngan ice cube..fuhhh sedap.bwk byk2

    ReplyDelete
  2. ha ahh jue
    mineral water pun cantek ahhh..
    sure xde org bwk,
    aku xgemar sgt minum air manis2. hehe

    ReplyDelete
  3. yer.. dah wat keputusan muktamad.. daku sponsor mineral water je nanti.. dan kek (as planned with Na)...

    ReplyDelete
  4. air mineral spritzer tau, botol hijau ;)

    ReplyDelete
  5. ada nak wat pot luck ke???? bilaa???

    ReplyDelete
  6. heeppp!! mana bleh tak bawak pape
    kena gak :)
    air mineral pun ok je jue
    air mmg takde yg bawak kan
    ke evyn bawak air kotak hah>

    ReplyDelete