Pengikut Setia

Thursday, 24 February 2011

Tinggal Sayang Tinggallah Pujaan :: Buat Kekasih2ku Tersayang

Betol.. aku dah tak berapa teruja lagik..
kenapa?? entah lah aku pun x pasti..
baru 2 kali jer aku rasai kegembiraan itu tp keseronokan tu dah semakin pudar..
keterujaan ku dah semakin bkurangan..
mungkin aku lebih senang begini..
lagipun..keterbatasan aku utk o9 selalu pun salah satu puncanya..
kat opis nie, fb leyh bukak tem lunch hour jer..* mane puas
bb aku?? mmg bb aku dah byk bantu aku utk o9 dgn lebih kerap
supaya sentiasa alert dgn berita terkini hiburan sensasi..
supaya jgn selalu kene tinggal dek kretapi..
tp ternyata.. kretapi itu lebih laju dari bb aku..
mungkin itu kretapi ETS kowt..tak pun ERL . . sbb tu laju ya'amat
aku mmg slalu terlambat singgah di situ..
+ mate aku pun dah naik kelabu..*hampir juling jugak..
manakan tidak.. asik duk ngadap pc kecik di bb ku..
seorang dh pun menarik diri dr situ sblm ini.
aku?? haruskah aku mengikut jejak yg sorang itu??
tp.. aku sygkan mereka.. mereka sahabat mayaku yg sgt bermakna..
tp kalo aku dah tak park or jenguk2 di sana tu tak bmakna aku dah tak suka.. kan..
so, dari aku sering ditinggalkan kretapi tnpa semua sedari..
daripada aku terasa hati seorang diri bila sering tidak dipeduli..*bkn salah kalian
adalah baiknye aku maklumkan disini..
yg aku mungkin takkan aktif lagik di situ..
hanya namaku.. biarlah disitu terus bersemadi..
tp.. ada TAPI nya ok.. hahaha~
kalo kalian sume ade sebarang xtvt.. sudi2 lah roger daku di sini..
x dpt di fb.. twitter pom ade..sms pomboley kan kwn2..
insyaAllah.. kalo aku free.. aku akan menjoinkan diri..
bukan ape.. serba salah sgt2 bile dah jadi ahli ^berdaftar^ *kunun2
tp sering x dpt join aktiviti.. nk rajin komen kerap2 pun daku x mampu..
daku sgt susah ati.. oke.. sgtlah susah ati jantung paru-paru segala bagai..
so.. lepas ni.. kalo aku dah jarang muncul di situ.. dan di situ2..
korang bertabah hati lah yer sayang2 ku sekalian..
jgn pernah rindui aku... :)
korang leyh jenguk2 aku di twitter.. or lawat2 aku di belog nie jugak..
*sbb tinggal yg 2 ini je yg aku masih bebas utk melepak lame2..
harap kalian sudi memahami daku insan yg kerdil ini..*kerdil??
aku sayang korang semua..
ingat daku dalam setiap aktiviti kalian..ok!
^____^
**Lagu tema Entri :: Kebahagiaan Dalam Perpisahan
**kalo ade kawan2 blogger lain yg sudi nak jumpe aku..
ajak aku lunch same or ape2 jelah xtvt yg korang nk buat..
silelah sudi2kan diri bitau daku yer....
jgn risau..daku bukan manusia sombong..
insyaAllah ,daku pasti akan sudi bertemu kalian..

5 comments:

  1. evyn : alaalalalal nape ni?sedih..sob sob sob

    ReplyDelete
  2. sentimental betul puan jue ni. fad pun kt office fb skang sudah slow gile. mcm malas je nak bukak fb. bb pun dah xleh pki. tp kalau sempat i terjah jugak u. bialah terlepas train pun janji tinggal jejak.

    ReplyDelete
  3. ngade tao jue neh.
    hahahah rilek ahh
    aku fhm
    aku pong time on9 gune enset susah nk follow. haha tp xyah la smpai mention nk tarik diri bagai tu..
    sentap plak org2 lain. hehehe xmsuk pun xpe.
    twitt2, blog kan ado..ok jek. nak2 jue dekat ngn ann. ade ape2 ann sound dr tingkap umah dia jek ehh. hehehe

    ReplyDelete
  4. ok la tu at least bleh jgk jenguk2 FB time lunch.my opis terus blocked FB 4ever.seb baik blog tak blocked

    ReplyDelete
  5. Satu je lah kene bkorban kalo duk sakan sgt nk ngadap fb..kene korbankan tem makan.. Dan itu agak mustahil bagiku.. Uhuhu~.. Maknenya same lah macam fb tu kene block terus sbb mmg takkan sempat nk bukak.. :(

    ReplyDelete