Pengikut Setia

Friday, 25 February 2011

Sepetang Bersama Alif

Semalam.. nak dijadikan cite..
sblm bergerak ke Hospital melawat Dani..
kete aku breakdown..
betol2 kat tempat parking lot bawah opis aku..
huh.. tensen..aku kuar awal2 ingatkan leyh la lame sket bjalan tem rehat tue..
tp kat tempat kete tu pun dah makan sejam..
mujur ade opismate aku datang mbantu ..
so.. hal kereta rosakkkkk.. setel suda..
arini dah bleyh berjalan seperti biasa.. :)
so petang semalam.. disebabkan kete dah masuk bengkel..
aku terpaksalah menunggu my hubby amik aku dua beranak di opis..
menunggu adalah sesuatu yg menjadi perkara paling aku tak ske dalam idup..
tp nak wat camanakan.. haruslah menunggu jugak..
kebetulan petang smlm hujan.. nk tunggu kat bus stop kat bawah..
oh! sgt lah bercinta.. dgn Alif yg tak reti duk diam tue.. pahama2 aje lah kan..
so aku pun bawak Alif naik ke tempat aku di tingkat 2..
jam dah hampir pukul 6 petang.. kol hubby.. die sedang otw..
*kompom makan sejam lebih gak nak sampai..hurm
kat atas hampir sume org dah balik..
yg tinggal ade la beberapa kerat yg tgh buat OT agaknye..
hurm. redahkan aje lah.. nak duk mane lagikkan..
takkan nak duk bawah ujan kat luar tue.. sian anak aku..
so.. jom kite layan gambar anak aku yg sgt eksaited duk di ruang kerja ibunya..
Zassssss~
baik ajer budak ini..sambil belek cd rampasan ibunye..
haihhh ..jgnlah ade cite2 nak jadik penguatkuasa gak anakku..
keje yg tak berapa best sbnrnya..bahaya lagik adelah..


mase utk menopup minyak..
sudah kedahagaan... smpi minum susu pun kaki terjuntai2..


dah kenyang.. now it's time tue menjahanamkan table ibu..
yg paling menarik.. mestilah pc ibu...
yeahhhhh! kita seranggggg!!

aishh... ade hati nak minum air ni plak..
ade yg sejuk.. nakkan yag panas..
lasak sungguh Alif Rayyan ini lah..
penat ibu nak mengejar..


**baru sekejap jer bawak Alif duk kat table..
abes sumenya berterabur..
abes sume ruang die nak explore..
letihh.. letih...

2 comments:

  1. woooohhh alif betul2 nmpak dah selim ar, apekah rahsianye?
    share sket ngn anT
    hihihi

    ReplyDelete
  2. mau tak selim..
    dengan lasak nye..
    dengan berak2 nyer..
    dgn takmo makannye..
    abes kilo2 ilang..
    tp okelah.. dah ringan sket nak mendukung..
    last timbang 9.8kg minggu lepas mase cirrr2 aritu.. :)

    ReplyDelete