Pengikut Setia

Friday, 25 February 2011

Cite Friday aritu..

Entri ni sbnr entri ari jumaat..
tp ntah nape tah.. enpon aku sengal lak tak leyh publish..
sakit betol hatiku lah..
so kire halal je lah kalo aku publish arini yekkk..
on last friday..
aku ,fana & Ratna gi Lunch kat Tutti Frutti,Bangi..
1st time g sane.. teruja lah jugak..
lunch dgn eskem okeh... sgtlah mabuk ..
memutar ligat kami mencari lokasi Tutti Frutti kat Bangi tue..
aku yg kunun2nya expert tahu jalan..
dengan kompiden terus g terjah ke ICEROOM..
salah okeh.. kami nak ke Tutti Frutti..
bukan ke ICEROOM..adoiiii..
camana lah aku leyh ttukar Tutti Frutti dgn ICEROOM nie..
mebi aku imajin kan tempat yg ade jual eskem.. tu yg sampai salah tempat tue..
tp kami betriga still jugak nak ke Tutti Frutti..
cari punye carik.. jumpe gak akhirnya..
cite panjang2 tak gune..
now sile layan pic eskem2 kami..
ni lah 3 mangkuk eskem milik kami bertiga..
aku punye kaler ijau..
badan besar..mangkuk eskem mestilah besar jugakkan..
:p

ni milik cik Fana, RM15.00


ni milik pakar deco eskem, Pn. Ratna .. RM21.00

dan i.. ofkos lah milik akuuu....kate mangkuk kale ijau..

ijaukan pebret kaler aku..

muahaha.. aku punyer RM 25.00

4 comments:

  1. ouch. apakah cukup hanya lunch dengan ice cream?. hehehe. tp seriously mmg nampak sedaplah. nk terjah tp si kecil belum baik selesema so kena postpone dulu. hehe.

    ReplyDelete
  2. nak kena terjah jugak la.. blh bagi direction kat mana tmpt ni? seksyen berapa ni ye? landmark apa ye? sgt teruja nak cuba..

    ReplyDelete
  3. lalu depan PKNS Bangi..camne nak cakap ekk..tampat nie kat Bandar Seri Bangi..lepas trafik light kedua after PKNS BANGI..sebelah kiri kat shop lot baru..nk menghala ke roundabout nak ke UKM tue..berhadapan dgn Butik Tudung Fareeda tue..

    ReplyDelete