Pengikut Setia

Wednesday, 9 February 2011

Bicara Hati~

Fuh... fenin kefale aii..
dari pagi duk tunduk men hp jer..
smpi dah nek juling mate aii nie..
pc ade depan mate pun tak gune..
fesbuk xleh bukak..
twitter x leh bukak..
kedekut betul lah 'org atas' nieh..
lansung tarak kasik can org nak bersosial..

arini mmg aii eksaited sgt nak men fb, twit2 ..
almaklumlah seronok menyembang dgn kengkawan blogger..
kawan2 yang baru aku kenal secara live ahad lepas
( sblm ini kami slalu borak2 di belog, fb or twitter je..)
macam2 yg di kongsikan.. citer pasal perjumpaan ahad lepas..
borak2 pasal planning seterusnya..
xdelah terasa bosan dan sunyi sgt idup aku..
kejap2 komen kat fesbuk.. kejap2 kat twitter..
ade yg sembang2 kat bbm..
pendek kate semuanya di hujung jari..
* sayang bb aku... tanpe mu.. tak bersosial lah idup aku..
smpi satu keje pun tak menjadi..ahaks~
hahaha~ penangan sungguh..
dulu aku ske merapu meraban kat sini sorang2 jer..
now dah ade geng yg leyh same2 merapu meraban dgn aku..
mmg rase life happening lah nowadays..
tak sangka belog menemukan aku dgn mereka.
thanx a lot lah to fb & twitter jugak
sebab tlh menghubungkan & menyatukan kami
tak sangka jugak sahabat maya lebih best dari sahabat yg ade depan mate..
maybe sbb kite punya minat yg same(berbelog)
dats y kite semua leyh jadik sekepala.. :)
harap2 persahabatan yg terjalin
will never end..forever~
^___^

**sblm nie ade hati nak off/quit from belog & fb..
sbb rase cam bosan jer duk merapu sorang2..
tp semenjak adanya korang..
rase syg lak nk off..
sayang korang sgt2..

6 comments:

  1. insyaAllah..
    teruskan lg plan utk gath2 akan dtg,
    lg slalu jumpe lg mesraaaaa..
    if yg jauh xdpt hadir skalipun,
    tp sbenarnye tetap kat ati korg2 ekk..huhuhu

    ReplyDelete
  2. itu harus.... mu ngan aku kan dah kacikk molek.. mane bulih aku lupe ke mu Na..kite kan sekapal.. ahaks~

    ReplyDelete
  3. eh. yg tak pi gath mv tu masuk dlm senarai geng tak?


    ahaks!



    *sayang kowang jugak!*

    ReplyDelete
  4. wa b4 aktif blogging nie sllu masok group virtualfriends.net. mase tu blm kawen lagi ler. single mingle. masok sane la jumpe dgn Ann. so mmg dh lame kenal dia tp x pernah jupe face to face. kejap je dia keje kt prima avenue cyberjy pastu dia dpt masok gomen smpi skrg. terputus hub. a few years pastu jumpe balik kt dunia blog nie hahh.

    dia terjah blog aku dulu. senang dia ingat wa sbb masih guna nickname yg sama 'teppei'. so sambung balik kwn scr maya & hrpnye sabtu nie dpt la jumpe lps bertahun2 kenal & bertemu kembali =D

    pjg lak komen huhuh =p

    ReplyDelete
  5. Ann::

    Wlupun tak g gath kat MV.. tetap tersenarai.. harus....:)

    Ena::

    mmg panjang komen ko ni weyh.. tp xpe.. senang nak paham...hehehe..i like.. :)

    ReplyDelete
  6. sy pon excited jgk.rasa hati berbunga2 sejak berpeluang nk bertentang mata dgn rakan2 blogger

    ReplyDelete