Pengikut Setia

Monday, 3 January 2011

Weekend Yg Best !!

1st of all.. rasenya tak terlambat lagik kalo aku nak wish Hepi Nu Yer 2011 to ols.. semoga segala impian dan cite2 .. tak kire lah yg baru ke.. or yg tahun2 lepas yg belum terlaksana ke.. dapat terlaksana di tahun ini..keyh..!!



Hurm.. nak cite bout last weekend.. bercuti selama 3 hari sgtlah menyeronokkan..apatah lagik kalo dipenuhi dgn xtvt.. kan..kan.. tp agak syg .. coz on friday my hubby still werking.. kampeni die kedekut taik idum masin.. takmo bagik cuti.. huh... rase nak sekeh2 jer pale si Ong tue(my hubby's boss) .. kekeke..



Keyh.. nak cite panjang2 cam tak larat... so mane yg termampu jelah yer sbb arini agak bz nak siapkan report.. so takleh nak merepek panjang2 sgt yer u ols..;'On Friday Nite kami tak g memana pun.. juz g Mydin USJ (jenjalan gak kan.. ;) ) .. beli barang2 sket.. standby utk Alif masuk skool arini.. On Sabtuday pagi tu kami ke Mines.. g setup my bb yg bermasalah.. bukan bb tu yg bermasalah.. tp owner nyer yg bermasalah yg telah mendelete segala application kat dalam enpon tue sehingga xdpt nak berfesbuking & bertwittering.. "padan muke ibu"-kata ayah.. ayah sgt sukelah bile ibu tak dapat o9.. so ibu leyh concerntrate dgn ape yg ayah bebelkan sepanjang hari.. ughh! mencik~ then we ols ke Bangi.. attending kak Pun & Azwa's Wedding.. kak Pun was my hubby's bestfren.. so tak bleh tidak mmg kene attend jugak..wlupunnnn.. wlupun mase kami kawen die tak datang pun.. (ekceli mase tue die still kat obesea.. futher study)..so dimaafkan lah.. selepaqs tue kami balik ke rumah n bersiap2 lak g besday party anak jiran selang 2 bijik umah kt umah kami tue..


1st besday for bby Alia Kaiyisah.. kat situ aku berkenalan dgn beberapa jemputan kehormat iaitu Hannah & Yaya ..mereka berdua kawan2 kepada puan umah, Pn. Ann .. & yg paling best dorang pun blogger same cam aku & tu lah first time dorang berjumpe..best kan??.. tetibe aku rase cam sgt excited.. ahaha.. dorang pun bawak bby masing2.. Auf & Myiesha.. so sblm balik tue sempat lah snap pic 4 Mommies wif anak masing..

 
mommies of de day.. (kawan2 baru).
From left: Yay& Auf, Hannah & Myiesha, Ann & Alia, Me & my Demoks
 
ibu & Alif
On Sunday
Arini kami cam tak bape nak planning nak g memana.. hubby ade bersore nak bawak kami g Seremban.. bagi ikan makan.. the aku lak cadang nak g cari barang2 utk Alif.. sopim time (juz for kiddo .. so ayah ..plis jgn request kat ibu ape2 ekk.. ;) ) .. kami kuar agak lewat semalam.. dalam kul 3 ptg baru kuar umah.. penin jgk nak decide nak g mana bile dah kuar lewat nie.. last2 ayah offer g The Summit, USJ.. aku pun tanpa byk soal terus jom kan ajer.. kalo berjalan.. mmg no. 1 lah.. ahahaha.. but bit frustrated.. xde ape pun yg menarik kat The Summit.. seb bek lah kami terjumpe Kids Education Center.. kat situ ade jual alat2 pembelajaran baby.. so cuci mate situ sekejap smbil sambar seekor deer utk jadik kawan Alif.. hehehe~.. then balik dari sana.. mule2 ayah cadang nak karok.. tp ibu cam malasssssangattttt!.. so utk mengantikan karok yg tak jadik.. aku ajak ayah melencong ke Giant Kinrara.. sopim lagik.. jamu mate jer selebihnya.... Alif pun dah agak kepenatan.. kejap tido.. kejap bangun.. tp ibu & ayah masih lagik sakan berjimba.. kekeke~ sori syg.
our outing days..
** agak laju2 apdet sbb dah kul 11.00am..
nak g jenguk demoks kat bawah jap.. tata~

1 comment:

  1. yup...weekends yang best juga utk yaya. hehe. jue, salam kenal. eh, kan dah salam kenal aritu...hehe. kite change link eh. muah untuk alif. :)

    ReplyDelete