Pengikut Setia

Tuesday, 25 January 2011

Sila Jangan Sebok!!..

Sy tak suke nak sebok2 hal org..
sy jugak tak suke org nk sebok2 amik taw hal sy..
sy nak pegi mane..
sy nak wat ape..
nak masuk keje kul bape..
nak jadik chipsmore ke..
nak jadik biskut marie ker..or wat so ever..
suke hati sayalah.. kenapa awak kesah??
slalunya tem awak takde..
or tem "kawan2" awak tu ilang..
sy wat dek jer.. wat buta jer..
sikit pun sy tak bertanya..
sikit pon sy tak bersuara..
alih2 arini..awak persoalkan ttg sy..
awak sape..?? awak bukan sesapa pun dgn sy..]
bukan anak beranak sy.. juga bukan BOS sy..!!
kite same jer k..
pangkat same..gaji pun same..
xde lebih.. takde kurang..
so plishh jgn nk lebih2 dgn sy ye..
sy tak kesah awak nak wat apepun..
selama ni sy tak penah amik peduli..
so satu jer sy mintak..
bleyh tak JANGAN SEBOKKK!!!


** aku g antar anak aku check up kat klinik..
sbb tu aku xde kat opis pagi td
lagipun dah mention kat Boss..
kalo ko nak aku mention kat ko jugak kemana aku pg..
tunggulah tem ko jadik BOSS aku nanti..
insyaAllah

2 comments: