Pengikut Setia

Friday, 12 November 2010

Day 4 ~

Task Day 4 - A habit that i wish i didn’t have.
.
.
.
.
  • cepat boring dgn sesuatu..
  • ske makan tak ikut mase...x disiplin lansung pastu gastrik
  • ske cabut rambut gatal.. terasa macam gatal sgt kepala nie...
  • kalo angin puting beliung datang melanda hati.. ske marah2.. tak ske lah jadi manusia kepala angin..
  • suke buli asben.. buli2 manje ekceli.. tp kadang2 kesian lak kat die..cayam die..
  • terlalu mudah melupakan /memaafkan sesuatu.. mmg benda tu bagus but susah bile berdepan dgn manusia yg tak makan saman.. Gggrrr!!
  • ske makan telur.. mmg lah baik sbb ade khasiat protein.. but tak elok kalo di amalkan selalu.. kolestrol tinggi.. but itu lah yg aku buat ari2.. macam takleh idup tanpa makan telurrr...
  • kalo ujung minggu ske lambat2kan mandi.. slagi tak keluar kemana-mana.. selagi itu lah.. ahaha~ bangun dari tido jer kowt.. bukannye lari marathon smpi berpeluh2 malam2..huhuw~
  • ske gigit kuku~..
  • selalu lupe nak cuci mekap lepas balik berjalan dari mana2..kadang2 smpi bawak ke tido..seb bek kulit muke jenis tak sensitip..:)
  • & etc ( cukup lah setakat nie jer aku share dgn others yer .. yg lain2 keep for myself lah plak.. Ngee~)...

1 comment:

  1. kalo ujung minggu..i pn xmandi smpai petang..kalo nk zuhur dekat kul 4 bru hegeh2 pg mandi..kalox..masam jel a..haha..jgn laki lari da la..

    ReplyDelete