Pengikut Setia

Wednesday, 10 November 2010

Bosan lew plak~

Arini..
keadaan di sekeliling aku senyap ajer..
yg tengah duk berlagu-lagu kat tinge aku nie wat mase skang nie..
lagu Man Bai - Kau Ilhamku..
yg dimainkan oleh jiran sblh partician aku nie..
ade jugak terdengar keyboard di ketik2..
menaip sesuatu kerja agaknye..
ke tgh menaip entry kat blog jugak..??
macam aku.. ngee!~~
Harinie terasa bosan giler..
boss xdek.. cuti..
adelah tinggal beberapa kerat je unit baru aku nie..
aku.. sperti bese.. duk melepap kat kusi..
mencari idea nak buat entry kat blog
tp still.. takde idea2 yg bernas dan menarik..
semuanya cam bodo2 jer utk di story telling kan..
ahah~.. lepas kul 11 nanti aku dah ade xtvt yg nak dibuat..
dah di plan cantekkkk & terbaekk dgn 2 org mak budak gila meroyan tue..
(ahahah~.. korang jgn marah ekk.. aku gurau kasar skettt jer)
cadangnya nak g Maxis Center kat Sunway..
Sunway piramid kowt~..
kat sane tue.. macam2 ade... wink~ wink~..
agak2 korang lah.. we olls nie singgah Maxis center je ke kat sane tue nnt??
bleyh percayer ker...???
percayalah..!!~
percayalah bahawa mak budak 2 org tue akan sawan kat sane..
+ arini kan ari gaji.. lagiklah meroyan..ahahaha~
seb bek aku bukan kaki.. maksud aku kaki gile sopim..
kalo stakat window sopim.. rajinlah aku.. ahakss~
eyhh.. dah kul 11 lew.. tata..titi .. tutu..

1 comment:

  1. cow cin cow p18 ke..hehe..
    aah..da ujung2 taun mmg boring teramat..spnjag ari dok ngadap bnda ape kiter main ni..hehe
    haah..blog..haha

    ReplyDelete