Pengikut Setia

Thursday, 1 July 2010

Aku dan 4.. kaitannya..

kenapa aku suka no 4..??
sbb 4 best.. ahakss...
kenapa aku suka 4..??
sbb 4 adalah my lucky number.. ( wlupun kaum cine tak ske angka 4..)
kenapa aku suke 4..?
sbb idup aku slalu dekat & byk berkait dgn no. 4..
kenapa aku suke 4..?
sbb nombor 4 buat aku rase kuat..

::10 bukti-buktinya::
1. aku mmg ske nombor 4.. nak wat cemana.. no. 4 tu aku rase perfect sgt.. tak tawu la kenapa..

2. tarikh lahir aku.. 22 hb.. 2+2..kan 4 jawabnye..

3. tarikh kawen aku.. 13hb ..1+3.. kan 4 jugak jawabnye..

4.tarikh lahir anak aku.. 15hb.. mmg la 1+5 jadik 6 tp kalo 5-1?? tak ke 4 jugak jawapannye.. :)

5. mase skolah dulu.. aku jadik sprinter.. so kalo setiap kali berlumba lari.. aku sgt suke duk lane no.4.. tp tak bermakne duk lane no. 4 dapat no.4 ekk.. ofkos la no.1..juara la babe!!

6. alamat umah my mom pun no. 4, Laluan Raia Mesra..bla..bla..bla..

7. ex bf aku pun lahir bulan 4..(ade kene mengene ke..??)

8. umah aku skang pun kat tingkat 4..no. umah je no.5.. seb baik..:)

9. dulu laki aku men futsal.. selalu pakai jersey no.4

10. ape lagik yer.. byk sbnrnye.. tp aku dah lupe.. ha.. hp aku pun ade 4.. tp 1 je leh gune.. yg lain2 dah jahanam.. hahah..

cukup la kot aku cite ttg kaitan aku dan nombor 4...korang..korang suka nombor berapa yer..??

:)

2 comments:

  1. ju dah tukar blog ke??? ermm tak paham la...

    ReplyDelete
  2. ape yg tak paham nye.. hihih. nie mmg blog jue..blog baru.. blog lama dah musnah dek virus ape tah.. abes semua layout die haru biru.. tp entry2 lame masih leh dibaca lagi.. ade je link kat side bar tue.. pas ni papepun semua di blog ini yer.. :)

    ReplyDelete