Pengikut Setia

Thursday, 15 July 2010

4 Months Oredi..


Arini .. 15.07.2010 .. genap 4 bulan usia Alif .. sekejap je kan.. dah 4 bulan dah.. dah semakin hantap, keletah & aktif.. kalo ade yg melayan die.. bukan main sakan lagik die terkinja-kinja .. tersengih-sengih, tergelak-gelak..


ni sesi bermesra & bermanja dgn ayah.. ayah die mmg sgt rajin melayan si Alif.. mcm2 disembangkan.. macam alif paham je kan.. tp Alif mmg ske kalo diajak bersembang..


dan ini pula Alif Playtime.. he lurve dis spongebob.. softly & cuddly to him..

Wah!! sekejap jer anakku membesar.. tak sangka bayi yg ku kandung selama 8 bulan 3 minggu dalam perut ku ini telahpun berusia 4 bulan dan membesar dgn sihat di depan mata ku skarang...tak sabar nak melihat alif pandai berjalan, berlari & berkata-kata.. & paling aku tak sabar adalah..untuk mendengar Alif memanggil Ibu & Ayah.. :)

2 comments:

  1. amir dah becar arrr hehehe cute nyer teringan nak bb boy

    ReplyDelete
  2. anak akak bukan name amir.. tp name alif.. hihii.. amir tue ayah die,, ayah die dah lame dah besarnye.. :)

    ReplyDelete