Pengikut Setia

Monday, 28 June 2010

Lagenda Budak Setan



Hurm.. malew je kan.. org lain dah puas dah tgk cite nie berulang kali.. aku baru je sebok2 nak melangkah masuk ke pawagam nk tgk cite nie.. bukan salah aku oke kalo aku lambat sgt2 tgk cite nie.. nak wat camno.. sblm nie tak berpeluang nak nengok ( wlupun hati meronta2 nak nengok ).. so memandangkan arini aku cuti.. & laki aku pun cuti.. & kebetulan anak kami dah selamat kami tinggalkan di kampung.. so kami decide nak g dating nengok wayang.. risau gak memula.. takut cite nie dah takde di pawagam.. but maybe dah rezeki aku.. so dapatlah kami menengok cite nie kat TGV Alamanda kul 3.45ptg..



Cite nie pada aku.. terkesanlah jugak .. ade lah beberapa kali cubaan utk menitiskan airmata.. namun aku machokan diri aku utk tidak menitiskannya.. malew la plak kalo laki aku taw aku nangis tengok cite nie.. tp siyes sedey la cite nie.. kalo betol2 menghayati jalan cite die.. mmg tumpah gak la airmata ke pipi..( tidak berlaku kepada yg berhati batu).. huhuw~ ..



Gandingan Farid Kamil & Lisa Surihani mmg tak mengecewakan.. dorang mmg sepadan.. Que Haidar pun bagus ... mmg psiko.. btol3 sakit ati nengok pangai Si Azmi tue.. smpi psiko kerana terlalu sygkan Ayu .. ade ke spesis macam tue kat dunia nyata nie..?? ofkos la ada,kan.. cume aku je belum penah jumpe.. erm.. ade kowt.. ingat2 lupe la plak.. huhu~.. pelakon baru yg bawak watak 2nd Ayu tu pun not bad .. she's good .. & paling ske tgk si cantik Fazura.. nice ajer die bwk watak Kate tue.. erm.. Lisa Surihani pun shantekk.. Sqikin tu pun shantekk.. sume pun shantekk la..



hurm.. aku bagi 4/5 bintang utk cite nie.. kalo aku yg berlakon sebagai watak Ayu tue.. konpom aku bagi 5/5.. hahaha~ .. sape tamau berlakon dgn Farid Kamil dowh .. apepun.. cite nie mmg best .. tak rugi tengok.. nak2 bg aku yg mmg minat sgt kat Farid Kamil,Lisa Surihani & Nur Fazura .. korang berlakon mmg menjadik la.. :)

1 comment:

  1. wah bestnyer dapat tengok cita nie angah tak tengok lagi cita nie

    ReplyDelete