Pengikut Setia

Sunday, 9 August 2009

Iklan semata-mata

So funny..kelakar pun ade.. tp..macam tak kelakar pun ade...hishh..macam2 la aku nie..lately jiwa kacau..tp still bahagia..geram pun ade..semuanye berbolak balik dalam hati..3-4 harini..life aku as a wife smooth jer..sonok???yep..mustilah aku sgt2 sonok..mood my hubby pun oke jer..mood aku?? kalo dah mood hubby aku oke..mood aku ofkos la superb oke..kawan2..hurm..so far..semuanya menyenangkan n very2 supportive.aku mmg takmo mood aku ni rosak..let it be like diz forever..bleh tak kalo xyah ade Monday??..or bleh tak kalo xde Weekdays..juz 2 days a week..saturday n sunday..bley tak...???wah..aku dah mule merepek dah nie..ni lah akibatnye bile kene tinggal sowang2..oh! My dear Hubby...balik la cepat.. :(

3 comments:

  1. uih..ur sound like mcam bru kawin je..stay kt pjaya ek??
    mrs.ajak aka ayu pn stay kt sn gak..dok presint 14..

    ReplyDelete
  2. nih mood monday blues ke atau mood wkend blues?

    ReplyDelete
  3. ::ayu::
    ~ duk p14 ekkk..jue duk p18..baru tak baru lah..dah 5 bulan dah kawen..hehehe..

    ::Syima Syaz::
    dabels ekceli..monday n weekends blues..huhu..

    ReplyDelete