Pengikut Setia

Saturday, 1 August 2009

Dan Sebenarnya...

mownink ollsss...awal kan aku bangun pg nie...??nak2 ari sabtu camni..mmg tak masuk akal bile org yg tgh cuti cam aku ni bangun awal bagi...lagipulak malam td aku balik berdating dgn hubby pun dah dekat2 kul 2 pg..huhhuu..tak patut..mmg tak patut aku bangun awal2 pagi camni..dgn cuaca nyaman n redupnye ,,siap ujan renyai2 di pg hari ni...mmg syok kalo layan tido nie..tp nak wat camnekan kalo dah aku xbleh nak tido.. dan sebenarnya..punca aku bangun awal arini adalah disbbkan...Adi (adik ipar aku)..die dah nak balik ke Kelantan..ekceli he study kat Poli sane..semester baru akan bermula esok..adatlahkan kelantan ari ahad adalah ari bekerja..so arini die dah kene balik..die naik bas kul 10 pg nie..n my hubby la yg pg menghantar Adi ke hentian Putra..aku pun bangun awal pagi nie becoz nak ucapkan selamat jalan pada my lil bro' in law..dah 2 bulan adi stay dgn aku n famili..we all was very2 close..aku dah tak rase cam adik ipar lagik dah..dah macam adik aku sdiri..si Zetty(adik kandung bongsu aku yg pun same tinggal dgn famili aku skang ni) pun rapat dgn Adi n dah anggap adi as her own brother..malah nampak die lebih close dgn adi berbanding dgn Boy (adik aku yg sorang lagik)..maybe boy jenis yg agak pendiam n sdikit tegas..tak macam adi..friendly n sumtimes so funny oso..wlupun Adi n Boy sbnrnya sebaya usia..lain org lain perangai..ok stop...dah abes cite ttg Adi..

n pasal dating aku smlm..ekceli smlm..dalam kul 9 aku n famili kuar ramai2..we all berempat mule2 skali pg ke Puchong..umah akak ipar aku kat sane..adi nak
jumpe bapak mertua aku..(bapak die la) sbbkan arini die nak balik..so jumpela dulu..nak minta restu..minta kata2 nasihat n skali dgn mintak duit poket..ahakssss..acah jer..yg last skali tu die tak mintak pun...lps abes jumpe bapak..hubby aku hantarkan adi n zetty balik sbb dorang berdua beradik tu dah planning nak g tgk wayang cite SETEM..dorang berdua beradik tu memang sgt2 gilekan panggung..pantang cite baru kuar..dorang tak nyempat2 nak g tgk..huhuhu..

lepas aku n hubby tinggalkan adik2 we all g tgk wayang..maka dating aku n hubby baru leh bermula mase tu jam dah dkt kul 11.45mlm..so ngantukk suda....lepas kawen ni nak dating pun payah sgt ..hubby bawak aku ronda2..n lastly we all g makan kat port bese..Restoran Amir kat bangi..abes jer makan..we all cha alip but balik umah..hurm mase tu dah kul 1.30 pg..adik2 aku masih belum balik lagi. filem pun baru abes tem tu sbb dorang g pun dah kul bape..movie tu makan mase 2 jam..dalam 1.45 am baru abes..smpi2 umah..aku terus bersihkan diri..guro manje2 ngan hubby kejap..pastu kami pun terus...BoOOmmm..tido....ZZzzzzzzZZ!!!

No comments:

Post a Comment