Pengikut Setia

Thursday, 6 August 2009

Au De Toilette..

huhu..arini penuh dgn benda2 yg tak masuk akal yg penah aku wat seumur idup aku..aku harap arini adalah ari yg pertama dan terakhir aku wat benda2 sengal camtu....and ari jugak adalah ari yg malang n ari yg tak bape baek utk my hubby..die MC arini..kalo aku jadik die..konpom aku dah lembik lunyai..ape puncenyer aku pun tak pasti..sbb kalo nak di katakan pasal makan meehoon smlm..aku pun makan..adik aku pun makan..tp we olls...okey jer..tp nape pulak my hubby jd camtu??..korang mesti dapat mengagakkan ape yg telah berlaku pade suami kesayangan aku tu..ha'a korang..arini lebey dari 10 kali die ulang alik masuk toilet..(hopefully kurus la die lepas dah mem'buang' byk kali arini..)huhuhu..kesian aku tgk..macam dah terkene taun jer...so td aku dgn penuh rase kasih, cinta dan sayang..telah membawa beliau ke klinik utk mendapatkan nasihat dari dokter..lepas je jumpe dokter ..baru la lega sket bile dah tau punce dan sebab musababnye..tp beselah..sblm dokter tu cakap..aku dah dapat mengagak ape yg dokter tu nak kate.die cek sket2 pastu die akan cakap "awak takde pape,cume salah makan jer..bykkan minum air dan berehat"..huh..aku pun leh jadik dokter kalo stakat cakap camtu..hahaha..


ni la kegilaan aku n suamiku...ewah2 sakit2 perut pun sempat nak berfotogedikss..ahakss

4 comments:

  1. alahai..siannyer dia. mmg geram jer bile dgr penjelasan dokter cengitu kan...kita pun leh jd dokter klu cmtu...

    ahaksss...fotogediks tu kene menten

    ReplyDelete
  2. alolololo keciannye hubby kak jue tu..
    semoga cepat sembuh..
    au de toilete??ape kene mngena?
    adakah kerana kerap ke toilet??haha

    ReplyDelete
  3. akak pun penah gak jd penunggu jambs.. tu..gara2 over makan durian..kalo boleh, nk tido terus dlm jambs..huhuhu..ciannnn lalink die..
    yg doc tu sokmo gitu..mcm baca skrip jerr..agaknye sume patient yg dtg sakit perut ayat same yg kuar..haihhhh

    ReplyDelete
  4. Nard~ & kak OmmY

    - aku rase pasni aku nak tukar post la..nak jadik dokter lak..huhuhuh..senang giler dialog dokter2 nie..

    Suzana @ Hirose~

    -au de toilette tu merujuk pada xtvt penguhuni jamban tegar..hahaha..suka suki akak je ni ..hahaha..jgn mare..toilette=toilet=jamban

    ReplyDelete