Pengikut Setia

Monday, 3 August 2009

Ape Punye B.E.N.G.A.P!!

Aku sakit ati pun ade nie..die tak reti bahase ke bute hati ke ape..???..aku nak marah pun ade sbnrnye..naseb bek la die tu org tua..kalo tak dah lame aku luku pale die..aku ingat lagi mase meeting on Thursday, 23rd July tempohari..mase diskus wat jadual projek tue..terang2 die dah taw yg on 26th till 29th of July aku xde kat opis..tp die nak jugak aku handle kusus on 9th August nie..aku dah agak dah benda nie takkan sempat...ari jumaat lepas meeting aritu dah la sebok dgn nak siapkan SKT punyer hal..pastu sebok2 preparation utk ISO..dgn aku nak kemas barang2 kursus aku lagik ..mane sempat aku nak wat surat n booked hotel utk kursus on 9th August nie..pastu aku baru arini masuk keje sbb last week aku lansung tak masuk opis..die tahu aku kursus smpi ari rabu..n then die tahu gak aku mc 2 hari sbb demam..tp kenapa die leh tanye kenapa aku tak booked hotel n tak siapkan dokumen2 utk kursus on diz sunday awal2..wtf..ingat aku nie ape..??!!mane nak pikir kursus ygt tgh berjalan..dgn nak pikir pasal sakit demam aku lagik..die ingat aku ni superwoman ke..?? lgpun aku ingat lagi mase meeting tue ape yg die cakap..tetibe arini die wat lupe plak..aku hangin btol la..die salahkan aku lak..kursus aku dah nak bermula on dis Sunday..segala surat2 jemputan masih belum dibuat..hotel pun x sempat nak booked..penceramah pun tak di beritahu lagi..TKP konpom2 la taknak sign segala dokumen2 yg last minute camni..camne aku nak wat..???!!terang2 benda ni dah xleh nk wat pape..melainkan tukar tarikh jer..xyah la nak tanye aku byk kali kenapa benda2 ni tak siap..sbb aku mmg xde jawapannye...paham tak???!!ko dah taw aku baru balik kursus..yg ko bagi aku wat kursus lagi wat pe..ingat dalam mase 5 hari aku leh siapkan segala-galanya ke??..kalo nak wat kursus, sekurang2nya kene amik mase 2 minggu..bukannye 5 hari..mmg la kite sume dah diskus n meeting menda nie dah 2 minggu..tp kene la taw yg dalam 2 minggu ni aku bukan dok saje2..aku kene g kursus..kene siapkan laporan utk ISO..nk wat SKT yg ko suh wat sbb kate ko benda tu URGENT!!..dgn aku cuti sakit lg..yg tinggal cume seminggu nie ajer..mane sempat nak wat..apa punye b.e.n.g.ap la..seb bek la td mase aku bebel2..penceramah kursus datang mnyerah diri..bitau yg kursus tu xleh nak wat dis weekend..becoz dorang sume ade hal masing2..xleh nak excuses..thanx God..so kursus tu dah di postponekan pada 07th of October...(wah..lamenyer lagi...leh la aku enjoy sakan xyah g otstesen..yeayyyyy!!! padan muke ko wahai org tua..nak sangat wat kusus tu bulan nie kan..hah..amek kaw..bulan 10 baru aku wat..rasa'in)..

2 comments:

  1. tutup mate, bygkan duku2 kapla BOT dia, hahahah

    ReplyDelete
  2. wah..bagus la akiss..sgt peka...macam taw2 je kan akak tuju kat sape..gaus la adik akak sowang nie..gud2...

    ReplyDelete