Pengikut Setia

Thursday, 30 July 2009

Terpengaruh...

Semua ni angkara budak2 tue....aku tak bersalah dlm hal nie...siyes aku tak taw pape...kalo dorang tak cakap kat aku n tak tunjuk kat aku benda alah tu..aku smpi skang pun tak taw n takde rase nak amik taw..pelik sgt2 bile setiap ari aku tgk budak2 tu duk berkumpul depan lappy..ape yg best sgt???..yg xde lappy plak ..siap gune enpon.. pun jadik..dah macam orang baru2 feeling bercinta plak...duk ngan enpon doploh pat jam..

semua ni terjadi mase aku kat PD tempohari..yg mule bawak penyakit ni kat sane...abg Wandy la..patut la die excited sgt nak tolong bawakkan lappy opis tue...siap offerkan diri..rupanya ade makna...setiap pagi nak g kelas..aku mesti nampak die n beberapa geng die duk bertenggek ngadap pc...bukan die sorang la gune lappy tu..berganti2..ala2 relay 4x4.....

aku malas la nak tanye tem tu ape yg best sgt yg dorang duk adap..sbb aku pun bz...kalo sehari jer pangai dorang pelik camtu..aku x kisah..tapi sejak dari awal kusus...smpi lah ke mase nak balik..siap mase aku mintak lappy tu sbb nak packing bawak balik opis...dorang sound..."lepak la dulu..awal lagik....takkan dah nak balik...?"..waklew lengkung..aku ni dah la tgh tak sehat..mmg sgt2 excited nak balik umah ..dorang leyh sound cenggitu lak...ape kessss...

n lagi satu aku tak sangka lak..Kak Amy..rakan serumah aku mase kat sane...pun taw n addicted dgn benda alah nie...alahai..ibu yg beranak satu ni pun taw ke pasal benda nie??...benda ape la hekkk...?? sonok sgt ke??..best sgt ker...??...so..sblm aku rampas my lappy...aku tertengok la ape yg ade kat screen lappy tu...dorang men game upenyer..dorang gelarkan game tu game KAMPUNG..kampung??? wth la wei..xde name best lagik ker....mule2 tgk cam borinkkkkk...tp lame2...aku jd cam sonok gak la...huhuhu...

so pg td...bile teringatkan benda alah tu..aku pun buat la satu akaun..n join la game KAMPUNG nie..terpengaruh jugak akhirnye...bukan pe..nk test gak best ke tak best game nie...ape yg best sgt smpi game ni buat dorang lupe makan, lupe tido n lupe anak bini untuk sketika..ahaksssss..so nilah hasilnye selepas aku mendaftarkan diri...name kampung aku DAKOTA TORNCITY...i'm not too Addicted lorrr...but untuk isi mase lapang...oke jerrrrr...tp game ni not so bad...best jgk ekceli..aku rate 8/10 utk game nie....(ade ke sape2 suh rate???..ske ati aku la..okek!!!)



**sape2 nak try men..klik sini Travian @ Kampung ..sgt2 dialu2kan..n jgn lupe jenguk2 kampung aku..okiesss...

3 comments:

  1. ada penah join men game ni.. tapi asyik kena serang je.. tensen.. terus xnk main dah..

    ReplyDelete
  2. hehehe..samela ni..tgh dah tahap borink la nie..baru men 2 ari..dah malas rase2nyer...tak best pun ekceli..ahaksss

    ReplyDelete